Lärare i tyska och ytterligare ett ämne till Hultdalsskolan

Om jobbet

Vår verksamhet

Hultdalsskolan ligger i Åby utanför Norrköping och är en skola med cirka 300 elever i årskurserna 7-9.

På skolan arbetar vi i fyra arbetslag, ett arbetslag för varje årskurs samt ett för övriga medarbetare. I årskurs 7 har vi fem klasser och i övriga årskurser har vi fyra klasser. På skolan arbetar cirka 40 personer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta aktivt med elever och elevers måluppfyllelse, är initiativrik och öppen för nya idéer och som ser positivt på skolutveckling.

Du kommer att ingå i ett av arbetslagen och från och med hösten kommer du även fungera som mentor. Du kommer att undervisa i tyska samt ytterligare ett ämne.

Din profil

Du som söker har lärarexamen i tyska och ytterligare något ämne. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med elever i årskurs 7-9.

Som person arbetar du bra med andra och har lätt för att skapa goda relationer med eleverna och deras föräldrar, du har alltid eleven i centrum. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har också förmåga att ta initiativ, sätta igång aktiviteter och uppnå resultat.

Du använder digitala verktyg i undervisningen och dokumenterar ditt och elevernas arbete.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Jenny Östlund, rektor 011-15 13 94.

Din ansökan vill vi ha senast 19 december.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget