Lärare i idrott till De Geergymnasiet/Kungsgårdsgymnasiet

Om jobbet

VÅR VERKSAMHET

De Geergymnasiet och Kungsgårdsgymnasiet utgör en resultatenhet med cirka 1500 elever och 230 medarbetare. Skolorna bedriver inom resultatenhetens ram utbildning i programmen/verksamheterna EK, ES, Gymnasiesärskolan, HA, HU, HT, HV, IM, RL, SA samt SAAS.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare på De Geergymnasiet/Kungsgårdsgymnasiet förväntas du arbeta utifrån ett grundantagande att alla elever ska nå målen samt få hjälp och stöd att utvecklas så långt det är möjligt. Detta sker till exempel i undervisningssituationen, i mentorsrollen, i arbetslags-/ämneslagsarbetet samt i det övergripande skolutvecklingsarbetet.

Din profil

Vi söker nu en lärare som har relevant lärarutbildning inom idrott, gärna i kombination med annat ämne.

Erfarenhet av att jobba med ämnesutveckling, elever i behov av särskilt stöd samt ett formativt förhållningssätt är meriterande.

Du som söker bör ha en god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar, samt kunna anpassa sättet att förmedla ett budskap till mottagaren. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat och styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet, förstår din roll men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid från 1 februari 2017 eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du rektor Mattias Kempe Kreutz, 011-15 38 02 mattias.kempekreutz@.norrkoping.se eller rektor Jenny Westberg, 072-527 94 79 jenny2.westberg@norrkoping.se

Din ansökan vill vi ha senast 18 december.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget