Lärare årskurs 4-6 till Matteusskolan

Om jobbet

Vår verksamhet

Matteusskolan är mångfaldens skola med cirka 350 elever från världens alla hörn. Det är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6 med tillhörande fritidshem och grundsärskola.

Vi har påbörjat utvecklingen mot ett tvålärarsystem vilket innebär att det kommer att vara två undervisande lärare under lektionerna i varje klass.

Arbetsbeskrivning

Vi har fortfarande några tjänster kvar att fylla innan vi kan säga att vi har ett fullt utbyggt tvålärarsystem. Därför söker vi nu efter fler engagerade och skickliga lärare.

Du kommer tillsammans med din kollega att undervisa elever i någon av våra klasser på mellanstadiet. I uppdraget ingår det även att dela på mentorskapet för klassens elever. Vilka ämnen du kommer att undervisa i beror på din behörighet och/eller kompetens. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha ett nära samarbete med skolans övriga pedagoger.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i åk 4-6. Du är en tydlig ledare som är väl förtrogen med skolans läroplan. Du sätter elevernas lärande i fokus och har en övertygelse om att alla kan och vill utvecklas.

Som person har du lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är öppen för olika arbetssätt och är flexibel i arbetet med andra.

Vi vill att du ser möjligheter i förändringar och har ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Madeleine Karlsson, rektor, 011-15 32 52 eller 0730-20 16 57.

Din ansökan vill vi ha senast 30 november.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget