Lärare åk 1-3 till Uttersbergsskolan

Norrköpings kommun · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Vår verksamhet

På Uttersbergsskolan erbjuder vi arbete i åldershomogena samverkanslag fritidshem/skola. Vår miljö är nybyggd och nyrustad för att möta 2000-talets krav på fritidshem och skola. I vår nära omgivning har vi Kolmårdsnaturen där vi disponerar två skolskogar.

På skolan arbetar vi intensivt med att synliggöra barnens lärande, försöker utmana i undervisningen, öka barnets delaktighet och utveckla förmågan att ta ansvar. Ett aktivt arbete pågår också för att fördjupa vårt eget lärande i matematikens värld. Vi har genomfört matematiklyftet i skolan och arbetar nu på uppföljningen och vår egen fortsättning där vi också inkluderar förskoleklasserna. Nu till höstterminen 2016 har vi gått in i Läslyftet. Välkommen att söka till en dynamisk verksamhet som driver nytänkande och utbildar för framtiden.

Arbetsbeskrivning

Du som vill vara med och bygga elevers skolgrund har nu chansen att få vara med en klass från dess allra tidigaste skolår.

Vi söker en behörig grundskollärare med gediget intresse för barns tidiga lärande. Huvuduppdraget ligger i att vara klasslärare i en åk 1.

Du samverkar med övriga pedagoger i arbetslaget och med vårt elevhälsoteam. Samverkan med övriga pedagoger inom såväl skolan som fritidshemmet ger dig stora förutsättningar att lyckas i pedagogrollen.

Din profil

Du har behörighet som lärare och ett gediget intresse för pedagogik och pedagogisk utveckling. Vi förväntar oss att du deltar aktivt i att driva vårt arbete med att synliggöra barnets lärande.

Vi ser också att du har en god förmåga att samverka med andra. Du tar ansvar och har blick för att se vilka insatser som behövs i stunden.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Thomas Olsson, rektor, tel 011 - 15 17 49.

Din ansökan vill vi ha senast den 28 oktober.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget