Lärare, år 4-6, till Söderporten

Om jobbet

VÅR VERKSAMHET

Söderporten är belägen i stadsdelen Hageby, vilket ligger i de södra delarna av Norrköping. Vi har närhet till Vrinneviskogen med allt dess utbud (sjöar, lekplatser, motionsspår etc.) samtidigt som vi ligger nära Norrköpings stadskärna.

Söderporten är en mångkulturell skola där vi satsar på språkutvecklande arbetssätt. I årskurs 1-6 arbetar vi i tvålärarsystem, vilket innebär att två lärare är knutna till varje klass på heltid.

Söderporten är en enhet med förskoleklass, grundskola år 1-6, förberedelseklass, särskola & fritidshem.

Vi har ett fantastiskt klimat, god stämning och en utvecklande lärmiljö. Skolan är väl anpassad till modern teknik med interaktiva tavlor (så kallade Smartboard) i alla klassrum. Vi har också god tillgång till datorer och Ipads.

Det finns ett välutvecklat elevstöd med tillgång till specialkompetens. På Söderporten lägger vi stor vikt på att utveckla barnets kunskaper och förmågor i alla våra verksamheter.

Vi står inför en spännande framtid då vi just nu befinner oss i en ombyggnation av skolan.

Under 2017 ligger fokus på samverkan i årslagen (Elevens val, samplanering, fadderverksamhet m.m), SoL (Språk och Lärande) samt utveckling inom pedagogisk dokumentation (skriftliga omdömen, IUP;er, Lokala Pedagogiska Planeringar m.m).

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta i tvålärarsystem. Du kommer att arbeta tillsammans med lärare, resurspedagoger och speciallärare i år 4-6.

Du kommer att ingå i ett arbetslag och ansvarar för mentorskap, undervisning i åk. 4-6 med förekommande läraruppgifter enligt läroplan/kursplaner. Uppdraget är också att tillsammans med oss andra skapa situationer där eleverna lyckas utifrån deras egna förutsättningar.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i åk 4-6. Du är en tydlig ledare som är väl förtrogen med skolans läroplan. Ditt ledarskap i klassrummet bottnar i tron att alla elever vill och kan utvecklas. Du sätter elevernas lärande i fokus och har en övertygelse om att alla kan och vill utvecklas.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av flerspråkiga lärmiljöer, det är dock inget krav.

Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan både med elever, föräldrar och kollegor. Du är öppen för olika arbetssätt och är flexibel i arbetet med andra.

Vi vill att du ser möjligheter i förändringar och har ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har ett positivt förhållningssätt och ser värde i kollegialt lärande.

Mer information och ansökan

Tjänsten är två tillsvidareanställningar med start så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du rektor Johan Söderman på telefon 011- 15 26 67 eller 072-59 86 769. Du kan också maila till: johan.soderman@norrkoping.se

Din ansökan vill vi ha senast 9 december.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget