Landskapsingenjör till tekniska kontoret

Om jobbet

Vår verksamhet

Tekniska kontoret inom Norrköpings kommun har flera olika verksamhetsområden. Gata Trafik, Spår, Skolskjuts, Färdtjänst och Park Natur. Den här tjänsten ligger inom verksamheten Park Natur. Vi arbetar på uppdrag av tekniska nämnden för att tillgodose allmänhetens intressen inom de olika verksamhetsområdena. Inom området park ansvarar vi för skötsel och underhåll samt utveckling av stadens offentliga platser.

Arbetsbeskrivning

Som landskapsingenjör på tekniska kontoret är du en del av verksamheten Park Natur. Här jobbar ekologer, landskapsarkitekter och landskapsingenjörer med utveckling och skötsel av stadens allmänna platser. Dessa är dina närmsta kollegor. Du är beställare för skötseln av allmänna platser i staden. Det innebär att du arbetar aktivt med kvalitetssäkring genom avtalsuppföljning.

Arbetet är utåtriktat och du är en del av kontorets ansikte utåt i din kontakt med medborgare och entreprenörer. Du har även samarbete med andra kontor inom kommunen.

Du är projektdeltagare i investeringsprojekt för att svara för kompetens kring skötselfrågor. Du medverkar även vid olika typer av besiktningar av utförda projekt. Vid framtagande av detaljplaner eller översiktsplaner bistår du stadsbyggnadskontoret med kompetens kring driftfrågor.

Din profil

Vi söker dig som är landskapsingenjör och har några års erfarenhet av skötsel och underhåll av offentliga platser. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av park- och anläggningsarbete. Kunskap inom entreprenadjuridik är meriterande. Arbetet kräver också en baskunskap i ekonomi.

Du är strukturerad i ditt arbete och väl medvetens om kommunens riktlinjer, mål och styrande dokument. Du lägger ner vikt vid att dessa mål levs upp till i våra driftavtal och projekt. Lojalitet gentemot fattade beslut är en självklarhet, liksom förmågan att kunna ändra förhållningssätt och se möjligheter i förändringar.

Eftersom arbete kräver mycket kontakt med både medborgarna och entreprenörer så behöver du ha lätt för att samarbeta. I framtagande av nya driftavtal krävs planeringsförmåga och organisatorisk förmåga för att ständigt förbättra våra avtal.

Tjänsten innebär textbaserad och muntlig framställning vilket kräver att du har lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på svenska. Likaså behärskar du Microsoft Office-programmen väl.

Du innehar B-körkort.

Mer information och ansökan

Tjänsten är tillsvidare och på heltid.

För mer information kontakta Anna Wejde, verksamhetschef Park Natur, 0730-20 14 02, anna.wejde@norrkoping.se.

Vi vill ha din ansökan senast den 14 november.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget