Landshypotek Bank söker medarbetare till kundservice

Om jobbet

Hos Landshypotek Bank får du arbeta i vackra lokaler centralt i Linköping, i nära samarbete med dina kollegor. Du kommer att ha varierade arbetsuppgifter och får en bred insyn i bolaget. Har du tidigare erfarenhet från bank? Kan du leverera kundupplevelser i världsklass och gärna har intresse för- eller kunskaper inom jord och skog så är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Landshypotek Bank:s räkning en kundservicemedarbetare. Banken är en medlemsägd bank med fokus på utlåning till jord- och skogsägare. Banken erbjuder också inlåning till privatpersoner och företag. De håller hus i nyrenoverade fräscha lokaler i centrala Linköping och erbjuder en dynamisk och utmanade arbetsmiljö i ständig förändring. De tar emot samtal från blivande och nuvarande kunder runt om i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Landshypotek Bank:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Landshypotek Bank.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få ta del av många olika arbetsuppgifter. Du kommer i huvudsak att svara på inkommande samtal, dessa berör ofta frågor kring utlåning och sparande. Eftersom Landshypotek Bank är en medlemsägd bank handlar många samtal också om frågor som berör medlemskapet.

Du kommer även att svara på e-post och ringa ut till kunder och marknadsföra tjänster eller hälsa kunder välkomna. Administrativa uppgifter förekommer också. Till en början kommer du att få en upplärning och kommer sedan att arbeta i ett team som består av ca 5 personer.

Det här är ett ypperligt tillfälle för dig som trivs att arbeta på en nischbank som brinner för landsbygden. Här får du tillfället att jobba med många olika arbetsmoment och får en bred insyn i banken.

Vi söker dig som
  • Har minst en gymnasieexamen, gärna med inriktning mot ekonomi
  • 1-2 års erfarenhet av arbete inom service, gärna med telefonen som arbetsredskap
  • Har erfarenhet från bank, gärna kundservice eller administrativt arbete
  • Har god svenska i såväl tal som skrift då du kommer ha mycket kontakt med kunder via både telefon och mail.
Som person är du en glädjespridare med positiv inställning och samarbetsförmåga. Du är nyfiken och söker upp och delar med dig av information till dina kollegor. Vidare är noggrannhet och ordning och reda ord som beskriver dig väl. Du är kreativt tänkande och har lite skinn på näsan, och du vet hur man levererar en bra kundupplevelse.

Övrig information
  • Start: Oktober
  • Omfattning: Heltid, ca 38h/veckan.
  • Placering: Centrala Linköping
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

http://www.landshypotek.se/