Labbassistent på heltid till årsskiftet

Om jobbet

Är du på sista terminen av dina kemi- eller biologistudier eller kanske har eller ska ta studieuppehåll från dessa?
Då finns här ett uppdrag som laboratorieassistent på en rikstäckande laboratoriekedja som främst arbetar med miljö- och livsmedelsanalyser. Jobbet kommer att starta i slutet på oktober eller början av november och pågå fram till årsskiftet ungefär, men det kan komma att bli förlängt. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och har här möjlighet att skaffa dig relevant arbetslivserfarenhet och bygga på cv:t om du i framtiden siktar på ett jobb i laboratoriemiljö.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning två laboratorieassistenter på heltid för ett uppdrag i Linköping, en av tjänsterna är på dagtid och den andra på natten. Vår kund är en rikstäckande laboratoriekedja som främst arbetar med miljö- och livsmedelsanalyser och har verksamhet dygnet runt. Omfattningen kommer att vara på ca 100% och startar i slutet på oktober eller början av november.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som laboratorieassistent kommer du att arbeta antingen dagtid eller nattetid med förberedelser inför provtagning på avdelningen dit alla företagets prover ankommer. Du kommer att arbeta med provdelning av vatten och mark samt upparbetning av organiska och oorganiska markanalyser.

Vi söker dig som

Studerar på en naturvetenskaplig utbildning och har tagit- eller ska ta ett studieuppehåll, eller dig som precis är klar med dina kemi- eller biologistudier.
Du bör ha erfarenhet av laboratoriearbete från högskola/universitet, och har du erfarenhet från arbetslivet av detsamma är det ett stort plus. Att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du noggrann och ansvarsfull och förstår vikten av att hålla hög kvalitet i arbetet du gör, utan att för den sakens skull förlora effektivitet. Arbetet kräver också att du kan jobba självständigt, är van vid högt arbetstempo och tycker om när det finns mycket att göra. Ange i din ansökan om du är intresserad av dag- eller nattjobbet!

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail lin02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vår kund är en rikstäckande laboratoriekedja inom miljö- och livsmedelsanalys.