Kyltekniker Motala

Om jobbet

Vi gör det bra! Nu söker vi fler tekniker för att bli ännu bättre.

De senaste tio åren har Edekyl & Värme expanderat från ett kontor i Örebro på sex medarbetare till att nu uppgå till över 90 medarbetare på sex platser i Mellansverige. Nu vill vi bli fler.

Som kyltekniker kommer du att ingå i vår serviceavdelning i Motala och jobba med service samt installation av kylanläggningar och värmepumpar. Arbetet omfattar felsökning, underhållsarbete samt installation av främst kylanläggningar och värmepumpar. Du kommer till ett familjärt företag i snabb utveckling, där det är lätt att känna sig hemma. Vi är professionella i våra yrkesliv men ser också till att vi trivs och har kul tillsammans. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats med goda möjligheter till både utveckling och utmaning. Häng med!

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av arbete med kylanläggningar och värmepumpar
  • Vill utveckla dina kunskaper inom kylområdet, genom intern och extern utbildning.
  • Är nyfiken och öppen för nya idéer och ser en stor potential i din egen utveckling.
  • Har förmågan att leverera det du lovar och brinner för ett gott resultat och nöjda kunder.
  • Har förmågan att entusiasmera dig själv och andra runt dagliga mål så att verksamheten blir både produktiv och rolig samtidigt.
  • Har B-körkort. Egen servicebil ingår i tjänsten.
Meriterande:
  • Elbehörighet
  • Kylteknisk utbildning inom Co2
  • Erfarenhet inom styr- & reglerteknik
  • Erfarenhet inom butikskyla
START: Snarast, Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ARBETSTID: 7:00-16:00
Jobbfakta
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Edekyl & Värme är sedan
tio år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sex orter. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Motala och Västerås.

Under de tio åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vårt motta är att kunna laga allt vi säljer. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme, fastighetsautomation samt värmepumpar i privata hem.
För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan. Intresserad?
Kontakta oss!


Hitta hit

Visa var