Kvalificerad Svetsare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med MMA samt MAG svets i materialtjocklek 3-50mm Det ställs höga krav på noggrannhet och kvalitet enligt Svetsklass C.
Din förmåga att svetsa käl och stumfog på plåt i PB-läge kommer väl till pass i denna tjänst. Vi ser gärna att du har god kunskap i ritningsläsning enligt ISO 2553 samt kunskap om att arbeta med och tolka WPS:er. Vi ser även att du har kunskap om och erfarenhet av arbete med bärande konstruktioner enl 1090.

Din profil

Det är ett krav att du har giltiga svetsarprövningar med ovan täckningsområde. Grundläggande kunskap i kantbockning och valsning är meriterande.
Truck och taverskort är meriterande men ej krav.

Som person är du utåtriktad, prestigelös, flexibel och inte rädd för att anta nya utmaningar. Om du trivs med att arbeta självständigt och har en god arbetsmoral så passar denna tjänst dig. Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad vår kund efterfrågar.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vi söker för våra kunders räkning erfarna byggsmeder / svetsare till Linköping

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.