Kundtjänstmedarbetare till Linköping

Om jobbet

Jobbeskrivning

Har du precis tagit studenten och är redo att anta nya utmaningar? Trivs du som allra bäst i ett socialt arbete med fart och fläkt? Vi på Uniflex söker efter kundtjänstmedarbetare som vill utvecklas i en säljande serviceroll till Linköping!

Vad gör man i en kundtjänst?
Som kundtjänstmedarbetare är du ansiktet utåt för företaget! Med telefon och dator som huvudsakliga arbetsredskap tar du emot frågor om avtal, fakturor och agerar även teknisk support. Du ansvarar för att ge företagets kunder bästa tänkbara service samt erbjuder nya lösningar genom merförsäljning.

Personliga egenskaper

Vad söker vi i dig?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för kundservice och som vill utvecklas i en säljande roll som kundtjänstmedarbetare. Som person tror vi att du är full av energi, utåtriktad och redo för nya utmaningar!

Ingen tidigare erfarenhet krävs utan det viktiga är att du gillar att jobba med människor och kan hantera tuffa samtal. För att vara aktuell måste du ha fyllt 18 år, behärska svenska flytande i tal och skrift samt ha fullständiga betyg från gymnasiet.

Vill du jobba i ett härligt team med mycket glädje? Stämmer ovan beskrivning in på dig? Tveka inte att söka tjänsten på www.uniflex.se, urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.