Kredithandläggare till Danske Bank

Om jobbet

Detta är tjänsten för dig som är ekonom och som vill ta chansen att arbeta tillsammans med ett härligt gäng inom bankvärlden. Tjänsten som kredithandläggare passar dig som har upp till 5 års erfarenhet av kundfokuserat eller administrativt arbete men vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Danske Banks räkning en kredithandläggare för uppdrag fram till och med juni 2017 med start omgående. Du kommer att tillhöra avdelningen Kreditservice inom personal banking i Linköping där du kommer arbeta i öppna kontorslandskap tillsammans med kollegorna i ditt team.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Danske Bank.

Arbetsuppgifter

Som kredithandläggare består arbetsuppgifterna bland annat av att göra utskick av kredit- och pantsättningshandlingar till kund efter att kreditbeslut är fattat av kontor. Du kommer även arbeta med utbetalningar av krediter, tillträden på distans samt lösen av lån och administration kring säkerställande av pant. Arbetet innebär viss kundkontakt över mail och telefon, både inom banken, med andra banker och institut samt med bankens kunder.

Vi söker dig som
  • Har en akademisk examen inom ekonomi.
  • Har ett genuint intresse för bank- och finansvärlden och du vill visa vad du har att erbjuda inför en fortsatt karriär inom banken!
Tjänsten passar dig som har upp till 5 års erfarenhet av kundfokuserat och administrativt arbete. Vi ser tidigare erfarenhet från bankverksamhet och kredithantering som meriterande men inget krav. Då tjänsten kräver mycket kontakt med kunder och andra institut har du även mycket goda kunskaper i svenska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är driven att utvecklas, du söker efter utmaningar och du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Troligtvis har ditt driv och engagemang visat sig i tidigare karriärvägar eller engagemang under din studietid och du har utvecklat ett professionellt agerande gentemot kunder och kollegor.
Du har förmågan att verka i en roll där du tar mycket eget ansvar och arbetar självständigt. Att du är serviceinriktad förutsätter vi för att du ska passa för tjänsten!

Innan anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret samt en kreditupplysning.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid, T.o.m 30 juni 2017

UPPSKATTAD ARBETSTID: 8:00-16:30

PLATS: Centrala Linköping
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Danske Bank är en ledande nordeuropeisk bank med tydliga ambitioner för framtiden: att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern genom att sätta nya standarder inom finansiella tjänster. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn och idag finns omkring 19 000 anställda i 15 olika länder. I Linköping finns ett flertal av bankens administrativa funktioner vilket ger goda möjligheter till en bredare inblick i organisationen.