Kontorsassistent till kulturbolag

Om jobbet

Gillar du en varierad arbetsdag och trivs med att lösa saker ad-hoc? Är service en självklarhet för dig? Har du dessutom körkort för personbil kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en kontorsassistent till kulturfrämjande bolag i Norrköping. I rollen är du företagets allt-i-allo och ser till så att arbetet flyter på för dina medarbetare och besökare. Placering för tjänsten är Norrköping med start under november. Företaget är i underhållningsbranschen och verkar för att främja kulturen i regionen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på 6 månader och förutsatt att allt känns bra från alla parter finns möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent kommer du arbeta med allt från att ta hand om post och diarieföring till inköp av förbrukningsmaterial eller påfyllning av vatten i loger. Du agerar snabbt och är lyhörd för verksamhetens behov. Är något slut så fyller du på, behövs något köpas in så löser du det.

Du kommer till exempel att:
 • Diarieföra inkommande post
 • Köra ut programblad
 • Lösa problem och uppgifter som uppstår i vardagen
Tjänsten passar dig som trivs i ett flexibelt arbete där du får ta dagen som den kommer, arbeta serviceinriktat och lösa akuta behov.

Vi söker dig som
 • Har avslutad gymnasieutbildning
 • Har goda kunskaper i svenska såväl muntligt som skriftligt då allt arbete sker på svenska och där det är viktigt med bra och tydlig kommunikation
 • Körkort B
Det är meriterande om du....
 • Har erfarenhet eller kunskap om diarieföring gärna från kommun eller statlig verksamhet
 • Har erfarenhet av liknande arbete
Som person är du glad och positiv och kan bidra med god stämning på arbetsplatsen. Du arbetar självgående och kan snabbt prioritera om ditt arbete efter verksamhetens behov. Du gillar att ge service och att arbeta med frihet under ansvar.

Övrig information
 • Start: omgående, senast 1 december
 • Omfattning: heltid, 6 månader
 • Lön: timbaserad månadslön
 • Placering: Norrköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.