Klasslärare åk. 2 till Norrköpings Montessoriskola

Om jobbet

Vår verksamhet

Vi är en kommunal montessoriskola med undervisning från förskoleklass till åk. 6. Vi har i dagsläget ca 360 elever. Våra elever hämtas från montessoriförskolor och från närområdet vilket gör att vi har en dynamisk blandning av elever med olika bakgrunder på skolan. En stor del av personalen är montessoriutbildade. Vi skapar en miljö i skolan som är anpassad efter våra elevers olika behov, en miljö som är genomtänkt, inspirerande och spännande för att locka eleverna till nyfikenhet och lust att lära. Elevens eget tänkande och ansvarstagande utvecklas genom hjälp och stöttning av pedagogerna.

Allt lärande utgår från helheten, allt har en mening och hänger ihop!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare i åk 2. med sv, ma, so, no och teknik. Du kommer att arbeta i arbetslag med två andra klasslärare, fritidspedagoger och speciallärare.

All personal på skolan erbjuds fortbildning om NP-problematik och Norrköpings kommuns fortbildning i SoL, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Har du inte montessoriutbildning så ordnar vi så att du får vidareutbildning i samarbete med Malmö och Stockholms lärarutbildningar.

Din profil

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet i åk. 1-3 och gärna erfarenhet av montessoripedagogik.

Du är ansvarstagande, flexibel, initiativrik och lyhörd och har förmåga att se till varje elevs individuella behov och förutsättningar. Du har god samarbetsförmåga och vana av att arbeta i arbetslag.

Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla din undervisning tillsammans med andra. Du ser uppkomna problem som utmaningar och du har alltid ett professionellt förhållningssätt i möte med föräldrar och elever.

Välkommen att söka till oss på Norrköpings Montessoriskola!

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du rektor Karin Jansson Bredin tel 011-15 79 61.

Din ansökan vill vi ha senast 31 oktober.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget