Junior Säljare sökes till kund i Finspångs kommun!

Framtiden · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Har du läst en teknisk utbildning på gymnasiet? Brinner du för teknik? Vill du inleda din säljkarriär på ett häftigt bolag i Rejmyre kommun?
Sök då denna tjänst som Teknisk säljare dag eller tipsa om en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare kommer du till en början att få en upplärningsperiod, detta för att lära känna produkterna ni säljer och tillverkar. Parallellt med detta kommer du även att få följa med en erfaren säljare ut på möten och se hur vardagen är och fungerar. Därefter kommer du att jobba inne med att bland annat sälja lättare produkter som ingår i standardsortimentet, för att med tiden kunna utvecklas och sälja mer anvancerade produkter utefter kundförfrågan. Här bearbetas både nya och befintliga kunder som främst är små och medelstora byggföretag, förutom försäljning kommer du ha hand om inkomande ordermottagning. Du kommer ha kontakt med inköpare och arkitekter, du ser lösningarna i deras problem och tar därefter fram ett förslag och en offert.

Din profil

För att lyckas i rollen som junior Säljare har du följande kriterier:
  • Gymnasieutbildning med inriktning teknik alt. motsvarande erfarenhet ifrån byggbranschen
  • Grundläggande kunskaper inom CAD& ritningsläsning alt ett stort intresse att lära
  • B-körkort
  • Ett brinnande intresse för teknik samt ett sinne för siffror
Vi tillsammans med kunden lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper - därför ser vi att du är en person som lätt ser tekniska lösingar, istället för att du hakar upp dig vid problemen. Du har en känsla för struktur och gillar att ha ordning och reda runt omkring dig.

Vidare är du social och lättsam dock med lite skinn på näsan - detta för att du ska kunna säga ifrån, höja din röst när du ser att lösningen ej är genomförbar. Likaså är du lyhörd och ödmjuk och förstår vikten av att själv kunna erkänna när någonting har blivit fel. Om du kommer direkt ifrån gymnasiet är det viktigt att ditt driv, ditt engagemang liksom viljan att våga fråga!

Villkor

Ort: Rejmyre kommun
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande - så skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän!
Jobbfakta
Ort
Finspång
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Josefine Karlsson, 0763067634

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Vår kund har funnits i över 300 år och har en stark anknytning till orten. Företaget har en modern industrianläggning där de tillverkar stål - och metallprodukter mot bygg - och industrisektorn. Vid en intervju kommer jag att presentera bolaget grundligt. Kunden erbjuder en härlig arbetsmiljö beläget vid en vacker sjö. Det finns tillgång till jaktstugor och andra möjligheter till boende.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.