Junior Konstruktör som har ett intresse för jakt och fiske!

Om jobbet

Har du läst en teknisk utbildning på gymnasiet? Brinner du för teknik? Har du erfarenhet av att läsa ritningar och konstruerat något i CAD? Sök då denna tjänst som Junior Konstruktör idag eller tipsa om en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Junior Konstruktör kommer du till en början att få chansen att lära känna de produkter som vår kund arbetar med. För att få en så bra introduktion som möjligt kommer du att få gå bredvid en erfaren konstruktör för att få en större inblick i arbetet. När du väl blir varm i kläderna kommer du succesivt få ta mer ansvar med mål att bli självgående. I början av din anställning kommer du att få börja arbeta med lättare CAD-konstruktioner, för att på sikt axla helhetsåtaganden.

När du väl har lärt känna bolaget, produkterna, systemet Inventor - då kan du på en dag arbeta med flera ordrar parallelt.

Framåt kan du också agera projektledare där du kommer ha kontakt med flertalet andra kollegor inom försäljning, arkitektur samt produktion. Du kommer alltså ha en tät dialog mellan de olika avdelningarna för att ta reda på så mycket fakta som möjligt - för att kunna säkerställa att produkterna blir så bra som möjligt.

Din profil

För att lyckas i rollen som junior Konstruktör har du följande kriterier:
  • Gymnasieutbildning mot teknik
  • Grundläggande kunskaper inom CAD& ritningsläsning
  • B-körkort
  • Ett brinnande intresse för teknik
Meriterande krav:
  • YH-utbildning mot konstruktion och CAD
  • Högskoleutbildning mot konstruktion och CAD
Vi tillsammans med kunden lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper - därför ser vi att du är en person som lätt ser tekniska lösingar, istället för att du hakar upp dig vid problemen. Du har en känsla för struktur och gillar att ha ordning och reda runt omkring dig.

Vidare är du social och lättsam dock med lite skinn på näsan - detta för att du ska kunna säga ifrån, höja din röst när du ser att lösningen ej är genomförbar. Likaså är du lyhörd och ödmjuk och förstår vikten av att själv kunna erkänna när någonting har blivit fel. Om du kommer direkt ifrån gymnasiet är det viktigaste vi tittar efter är Drivet, Engagemanget liksom viljan att våga fråga!

Villkor

Ort: Finspång kommun, Hävla
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande - så skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän!
Jobbfakta
Ort
Finspång
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Josefine Karlsson, 0763067634

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Vår kund har funnits i över 300 år och har en stark anknytning till orten. Företaget har en modern industrianläggning där de tillverkar stål - och metallprodukter mot bygg - och industrisektorn. Vid en intervju kommer jag att presentera bolaget grundligt. Kunden erbjuder en härlig arbetsmiljö beläget vid en vacker sjö. Det finns tillgång övernattningsbostad på företaget, dessutom äger vår kund skog och det finns tillgång till en jaktklubb.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.