Junior ekonomiassistent till kund-och leverantörreskontra

Academic Work · Ekonomi · 21 jan

Om jobbet

Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och är i början av din karriär? Har du goda kunskaper i svenska och dessutom ett intresse för redovisning? Då kan detta vikariat vara vägen in för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en junior ekonomiassistent för att stötta både kund-och leverantörreskontra. Tjänsten är ett föräldravikariat till och med april och är en perfekt möjlighet att få in en fot på ett spännande företag. Det finns eventuell möjlighet till förlängning. Vår kund är i livsmedelsbranschen och kontoret är placerat strax utanför Norrköpingcentrum, där även ekonomiavdelningen sitter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som junior ekonomiassistent kommer du arbeta med allt från löpande inbetalningar och fakturering till avstämningar. Ekonomiavdelningen består idag av cirka 20 personer uppdelade i olika arbetsgrupper. Du kommer att stötta både kund- och leverantörreskontragrupperna. Arbetsuppgifterna kan anpassas efter dina förkunskaper och visar du framfötterna finns fler uppgifter att lära.

Tjänsten passar dig som är nyexad alternativt har lite erfarenhet inom ekonomi. Du är hungrig på att lära och kommer in med energi och viljan att lära dig mer. Här söker vi dig som vill utvecklas mer inom den ekonomiska processen.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning från KY-utbildning eller universitet inom ekonomi
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Koncernspråket är på svenska men det förekommer också kundkontakt på engelska varför det är ett krav.
 • Har god datorvana och kunskaper i Excel
Det är meriterande om du....
 • Har praktisk erfarenhet av kund- eller leverantörreskontra. Kanske har du sommarjobbat eller varit ekonomiansvarig i någon förening.
 • Har erfarenhet av något större affärssystem. Har du kunskaper i Enterprise är det högst meriterande.
Som person är du nyfiken på att lära nytt och du har ett driv av att utveckla både dig själv och din omgivning. Du lever efter mantrat att med rätt inställning kommer man långt.
Du trivs i en miljö där det här högt till tak och ett öppet frågeklimat och du tycker det är roligt att jobba. Med din positiva inställning bidrar du till en härlig stämning i arbetsgruppen. Eftersom du kommer arbeta med siffror förutsätter arbetet att du är noggrann och kan hålla uppsatta deadlines.

Övrig information
 • Start: 2 jan
 • Omfattning: heltid, t.o.m. 30 april 2017
 • Lön: timbaserad månadslön
 • Placering: Norrköping, Ingelsta
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.