Invoicing Administrator till Academic Work i Linköping

Academic Work · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Är du en serviceinriktad och kreativ administratör med intresse för siffror och nära kontakt med kollegor och kunder? För att skapa arbetstillfällen åt Young Professionals och erbjuda en smidig faktureringsservice mot våra kunder krävs att vi har en välfungerande kundreskontra och ett energiskt och lösningsorienterat team i kulisserna. Känner du dig manad att anta utmaningen som Invoicing Administrator? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Som Invoicing Administrator arbetar du i nära samarbete med vår Invoicing Process Specialist har en viktig funktion inom kundreskontra för att utveckla och effektivisera vår faktureringsprocess och service mot kollegor och kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som Invoicing Administrator kommer du exempelvis att:
 • Sköta fakturering för våra svenska bolag
 • Hantera inbetalningar och krediteringar av fakturor
 • Ansvara för vår löpande bokföring inom kundreskontra
 • Agera kundtjänst både internt och externt, via inkommande mail och samtal
 • Felsöka problem som uppstår i våra affärs- och ekonomisystem
 • Ansvara för några av våra tredjepartskunder
Vi söker dig som
 • Har gymnasieutbildning
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då du har mycket kontakt med kunder på båda språken
 • Har erfarenhet av serviceyrket och förstår vikten av att vara kommunikativ, samarbetsvillig och lösningsorienterad i kontakten med kunder och kollegor.
Erfarenhet av ekonomirelaterat arbete och/eller erfarenhet av affärssystemet Agresso är meriterande. Det kan också vara meriterande om du har en YH-utbildning inom ekonomi eller administration.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig och att du proaktivt tar initiativ när du ser att det behövs en insats. Du sprider god stämning i arbetsgruppen och bidrar gärna med kreativa idéer för att utveckla arbetsrutiner och samarbeten. Hos oss är tempot ofta högt så vi söker dig som trivs och kan utvecklas i en sådan miljö.

Övrig information
 • START: Mitten av Februari 2017
 • OMFATTNING: Heltid, vikariat cirka 6-7 månader
 • PLACERING: På vårt kontor på Drottninggatan i Linköping
 • LÖN: Fast månadslön
 • KONTAKT: Jenny Askling, Talent Acquisition Manager
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET (CLIENT INFORMATION)
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.