Intern systemförvaltare av lönesystem till Aditro i Norrköping

Aditro · Data & IT · 12 nov

Om jobbet

Intern systemförvaltare till lönesystemet Aditro L i Norrköping!

Aditro söker nu ytterligare en medarbetare som vill jobba med intern systemförvaltning / systemadministration av lönesystemet Aditro L (tidigare Personec) i Norrköping. Tillsammans med lönehandläggarna kommer du delta i ett spännande förändringsarbete på löneavdelningen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Aditro kan erbjuda dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du kommer att arbeta på en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med riktigt duktiga kollegor. Tjänsten är på heltid och då det övriga teamet sitter i Norrköping ser vi en stor fördel med placering där.

Dina framtida arbetsuppgifter

Jobbet med intern systemförvaltning / systemadministration innebär att du kommer:
  • Hantera önskemål från löneavdelningen och genomföra förändringar och anpassningar av systemens uppsättning.
  • Bevaka systemet och tillsammans med kollegor inom drift och utveckling ta beslut om förändringar
  • Bygga beräkningar och ansvara för funktionaliteten i lönesystemet
  • Genomföra kvalitetskontroller av förändringarna och effektivisera och utveckla systemplattformen och processerna inom området
  • Delta vid implementation av nya kunder
  • Ge support till lönehandläggarna avseende Aditro L och löneområdet
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tillsammans med dina kollegor deltar du i projekt som rör förändring och nyutveckling hos kund eller av produkten. I din roll bidrar du löpande till att avdelningens mål uppnås samt deltar aktivt med förbättringsförslag.

VEM ÄR DU?

För jobbet behöver du ha erfarenhet av löneadministration i ett PC-baserat system, med fördel Personec eller Aditro L eftersom du kommer att arbeta i detta dagligen och bygga löneberäkningar/funktioner. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/lön och goda systemkunskaper, främst Excel. Har du tidigare SQL erfarenhet är detta meriterande!

Då du arbetar sammansvetsat i team så är det viktigt att du har en god känsla för samarbete, är flexibel och lyhörd inför mötet med kunder och medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Som person är du kommunikativ, noggrann och kvalitetsmedveten. För att på bästa sätt kontinuerligt ifrågasätta och förbättra de processer du arbetar med, krävs det också att du är en kreativ och självständig problemlösare.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration

Ring Therese Goldring, 070 145 54 51

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.