Innesäljare VVS/Fastighet, Norrköping

Om jobbet

Till affärsområde VVS/Fastighet söker vi en driftig och kraftfull innesäljare med utpräglad servicekänsla och ett brinnande intresse för affärer!

Som Innesäljare på Dahl är du del i ett effektivt säljteam som snabbt agerar på våra kunders önskemål och hittar effektiva lösningar på olika typer av utmaningar. Det dagliga arbetet präglas av många kundkontakter. Du ska aktivt bearbeta nya och gamla kunder, samt ta emot och handlägga order (ordermottagning, orderadministration), produktförfrågningar, samt uppföljning av offerter och prisfrågor.

Din profil
Naturligtvis är du serviceinriktad, fokuserar på problemlösning och är flexibel. Då delar av arbetet sker i team måste du vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Du gillar att utvecklas, och tar ansvar för att söka produktinformation för att ständigt öka din kunskap om marknaden.

För att kunna vårda och utveckla våra kundrelationer på bästa sätt är du självklart social och utåtriktad. Du drivs av att göra affärer, och tar stort ansvar för att göra det på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Du ska ha gymnasieutbildning i botten. Tidigare erfarenhet av att arbeta med VVS och fastighetsprodukter och goda kunskaper om våra produkter är meriterande, men inget krav. Det är också meriterande om du har kunskap i affärssystemet M3, och du behöver ha goda kunskaper i Officepaktet. Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift, då kommunikationen internt och externt huvudsakligen sker på svenska. Du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska.

Vi erbjuder
  • En plats i vårt erfarna och framgångsrika säljteam
  • Möjligheten till vidareutveckling inom ett företag som har en marknadsledande position
  • Kontinuerlig vidareutbildning och personlig utveckling
  • En arbetsplats som gjord för att trivas på
  • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Med rätt driv hos dig kommer vi ge dig alla förutsättningar att lyckas!
För rätt person erbjuder vi ett utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar, och med möjligheten till att kunna avancera inom ett företag som har en marknadsledande position.

Placeringsort är Norrköping. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor och ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef
Kent Lindholm på telefon 013-25 46 07.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Kent Lindholm, 013-25 46 07

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget