INNESÄLJARE MED GODA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER TILL ATTRAKTIVT BOLAG

Om jobbet

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare kommer du att marknadsföra och sälja vår kunds produkt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av säljsamtal till potentiella privatkunder där du bokar in möten för företagets utesäljare. I rollen kommer du använda telefonen som ditt främsta arbetsverktyg och du kommer få möjlighet att öka företagets försäljning. Arbetstiderna är flexibla och vi söker därför dig som är ute efter en säljande roll där du har chansen att påverka din egen lön.

Företagspresentation

Vår kund erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och är marknadsledande inom sin bransch. Med stark fokus på kvalité och mycket god service kan de erbjuda deras 300 000 svenska kunder ett unikt sortiment och uppkopplade tjänster. Nu söker de ytterligare drivna innesäljare för att utöka deras Telebookingavdelning. Är du en driven och social person som vill arbeta på ett stort och tryggt företag är detta en roll för dig! Kontoret är belagt i centrala Linköping.

Kvalifikationer
  • Du har gymnasieutbildning inom relevant område - Du har gärna erfarenhet av telefonförsäljning sedan tidigare - Du talar och skriver svenska flytande då det krävs för tjänsten


Personliga egenskaper


Vi söker dig som har ett stort engagemang och ett inre driv. För att trivas i denna roll tror vi att du är en tävlingsinriktad person som drivs av att påverka din egen lön. Vidare är du kommunikativ, flexibel och envis.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund tror på sina medarbetare och med rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Du erbjuds en trygg arbetsplats med kollektivavtal och en social företagskultur med många gemensamma aktiviteter. Vidare får du friskvårdbidrag.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Ring Madelene Hjelm, 013-266 10 02

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var