Innesäljare Mark&VA till Dahl i Linköping

Om jobbet

Till affärsområdet Mark & VA i Linköping söker vi söker en driftig och kraftfull säljare med utpräglad servicekänsla och ett brinnande intresse för affärer!

Som Innesäljare på Dahl är du del i ett effektivt säljteam som snabbt agerar på våra kunders önskemål och hittar effektiva lösningar på olika typer av utmaningar. Det dagliga arbetet präglas av många kundkontakter, främst över telefon och mail.

Du ska aktivt bearbeta nya och gamla kunder, men att ta emot och handlägga order (ordermottagning, orderadministration), produktförfrågningar, samt uppföljning av offerter och prisfrågor är också en del av din vardag.

På Dahl samarbetar Utesäljare med Innesäljare för att leverera den bästa och effektivaste lösningen till våra kunder. Du kommer därför att sitta placerad tillsammans med andra Inne- och Utesäljare på vårt kontor i Linköping.


Din profil

Naturligtvis är du serviceinriktad, fokuserar på problemlösning och är flexibel. Då delar av arbetet sker i team måste du vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Du gillar att utvecklas, och tar ansvar för att söka produktinformation för att ständigt öka din kunskap om marknaden.

För att kunna vårda och utveckla våra kundrelationer på bästa sätt är du självklart trygg i ditt sätt att kommunicera och du drivs av att göra affärer. Du tar stort ansvar för att utföra arbetet på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Du ska ha minst gymnasieutbildning i botten. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning. Goda kunskaper om våra produkter är meriterande, men inget krav.

Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har kunskap i affärssystemet M3. Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift, då kommunikationen internt och externt huvudsakligen sker på svenska. Du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska.

Dahl erbjuder

* En plats i vårt erfarna och framgångsrika säljteam

* Möjligheten till vidareutveckling inom ett företag som har en marknadsledande position

* Kontinuerlig vidareutbildning och personlig utveckling

* En familjär arbetsplats som gjord för att trivas på

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Med rätt driv hos dig kommer vi ge dig alla förutsättningar att lyckas!

För rätt person erbjuder vi ett utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar, och med möjligheten till att kunna avancera inom ett företag som har en marknadsledande position.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor & ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Fredrik Nilsson på telefon 018-68 69 44.

Hoppas att vi har lyckats väcka ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan senast den 25 oktober.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Säljsupport
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Förutom VVS arbetar vi även inom områdena Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl har drygt 1 000 medarbetare och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.
Vår omsättning uppgår till 6 mdkr.


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var