Industriarbetare sökes för uppdrag omgående!

Om jobbet

Om tjänsten
Du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund i utkanten av Linköping. Du kommer att arbeta i industrimiljö där du är del av ett team som arbetar efter företagets uppsatta mål. Det ställs krav på kvalité och produktivitet vilket du gillar då du är effektiv och noggrann som person. I ditt arbete hanterar du kemiska produkter dagligen vilket innebär att du kommer att behöva genomföra ett lungkapacitetstest.

Arbetstiderna är varierande då det är 3-skiftarbete i dagsläget, du ser det som en fördel att ibland få arbeta kväll eller natt, du rycker gärna in någon gång och arbetar helg om det skulle behövas. För att vara aktuell för tjänsten kärvs att du har körkort och tillgång till bil.

Om dig
Du är som person utåtriktad, ansvarsfull, lättlärd. Du är praktiskt lagd och har inget emot fysiskt arbete samtidigt som du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Att arbeta i ett bemanningsföretag ställer höga krav på flexibilitet samt förmåga att snabbt kunna sätta sig in i olika företags rutiner och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från industriarbete är meriterande. Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs att du har svenskt medborgarskap (ej dubbelt).

Om anställningen
Tjänsten som industriarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Tove Bohlin.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Ring Tove Bohlin, 013 35 88 84

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.