Huvudregistrator med administrativa uppgifter till kommunstyrelsens kansli

Om jobbet

Vår verksamhet

Kommunstyrelsens kansli är en av kommunstyrelsens förvaltningar och ansvarar för beredning av ärenden till kommunstyrelsen, kommunfullmäktige, överförmyndarnämnden och valnämnden.

Kansliet ansvarar även för övergripande utredningar, regionala frågor, internationella frågor, juridiskt stöd till hela organisationen med mera. Kommunstyrelsens kansli söker huvudregistrator med administrativa uppgifter.

Arbetsuppgifter

Som kommunens huvudregistrator arbetar du med utbildning av kommunens registratorer, håller styrdokument ajour, är kommunens expert inom diarieföring och deltar i utvecklingen av kommunens dokumenthantering. Du utgör tillsammans med stadsarkiv, stadsjurister och systemförvaltningen av diariet stöd till de kommunala verksamheterna i dokumenthanteringsfrågor.

I den administrativa delen av uppdraget samverkar du med kommunstyrelsens registrator och kommunsekreterarna med administrationen av kommunfullmäktiges och kommunstyrelsens sammanträden och handlingar. Du bistår dessutom kansliet med andra administrativa uppgifter.

Din profil

Vi söker dig med goda kunskaper om diarieföring. Du har högskoleutbildning inom arkiv- och informationsvetenskap, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, och flera års erfarenhet av arbete inom området.

Erfarenheter av att hålla utbildningar och utforma riktlinjer/rutiner inom området är meriterande. Erfarenhet och kunskap om Public 360 är meriterande liksom erfarenhet av nämndadministrativa uppgifter.

Du har lätt för att samarbeta med andra, kommunicerar på ett tydligt sätt, är strukturerad, initiativtagande, självgående och serviceinriktad.

Ansökan och övrig information

Anställningen är tillsvidare med start så snart som möjligt. Sysselsättningsgraden är heltid.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vill du veta mer är du välkommen att ringa Pär Höglund, kanslichef, 011-15 11 14, eller per e-post par.hoglund@norrkoping.se.

Vi vill ha din ansökan med meritförteckning senast 4 november.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Offentlig Förvaltning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget