Har du ett stort teknikintresse och vill jobba på Sweco i Norrköping?

Om jobbet

Brinner du för att arbeta med teknik, är datakunnig och önskar att ha en dynamisk arbetsplats som uppmuntrar egen utveckling? Då kan det här vara ditt drömjobb! Ta chansen att arbeta i ett internationellt teknikföretag som innehar en bred kompetens och är verksamma inom många teknikområden. Sweco erbjuder sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och du kommer få en handledare som coachar dig i början av din karriär. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en telekonsult till Norrköping.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Sweco. Swecos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som telekonsult kommer du främst att arbeta med järnvägsprojektering. Du kommer att ta fram ritningar och dokument som beskriver anläggningar inom tele-, trafikinformation och radio. Projekteringsarbetet utförs i Microstation med tillhörande applikationer.

I arbetsuppgifterna ingår det att ha förståelse för föreskrifter som du ska kunna läsa, tolka och förstå.

Sweco finns över hela världen så möjligheten finns att söka sig utomlands.

Vi söker dig som

Är nyexaminerad högskoleingenjör inom el och-/eller har gått en YH-utbildning inom området. Du kan även ha läst på el- telegymnasiet och ha arbetslivserfarenhet inom teleområdet. Du har viss kunskap inom Microstation eller AutoCAD. Du är datakunnig då allt arbete utförs i datorn.

Det är meriterande om du har erfarenhet av järnvägsprojektering sedan tidigare men det är inget krav.

I rollen som telekonsult ser vi gärna att du som person är nyfiken genom att vilja ligga steget före och lösa problem, du strävar efter att utvecklas och är inte rädd för att ta dig an och lösa nya uppgifter.

Du är konsultmässig och kommunikativ då en stor del i arbetet består av att kommunicera både med kunder, kollegor och i skriftliga rapporter. Du uttrycker dig därför väl på svenska i både tal och skrift. Du är engagerad och ansvarsfull i ditt arbete, för din egen kompetensutveckling samt i utvecklingen av samhället gällande trafik och transport.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida..
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 miljarder kronor och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.