Gruppchef konstruktion

Om jobbet

GRUPPCHEF KONSTRUKTION

Skandinaviska Byggelement AB är en av Sveriges ledande tillverkare av prefabricerade betongprodukter. Vi utvecklar, konstruerar, tillverkar och säljer prefabricerade betongelement för bl.a. bostäder, kontor och industri. Skandinaviska Byggelement har kontor och fabriker runtom i Sverige från Kalmar i söder till Bjästa i norr. Omsättningen är cirka 400 Mkr och antalet anställda är omkring 270 st. Skandinaviska Byggelement är en del av Peab Byggsystem där även systerbolag Lättklinkerbetong och Peab PGS är en del och ägs utav Peab-koncernen.

Vår verksamhet fortsätter att på alla plan att utvecklas i väldigt snabb takt. Vi behöver nu fler duktiga medarbetare i våra led för att hjälpa oss in i framtiden och för att få oss ta ytterligare steg såsom marknadsledande i utvecklingen av prefabricerade betongelement.

Konstruktionsavdelningen består idag av 15 personer indelade i 2 grupper, Norrköping och Katrineholm. Som gruppchef rapporterar du till konstruktionschefen som är placerad i Norrköping.

Ditt övergripande ansvar är att leda och fördela arbetet inom konstruktionsgruppen Norrköping. Gruppen består idag av 7 personer och har målsättningen att bli fler. Du planerar gruppens beläggning samråd med konstruktionschefen och stöttar dina medarbetare operativt med projekten.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från konstruktion och har god erfarenhet att göra beräkningar. Du ska vara duktig på att kommunicera och se helheten. Det är också viktigt att du kan arbeta självständigt, är drivande, mål- och kvalitetsmedveten och är intresserad av problemlösning.

Tjänsten är placerad i Norrköping.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Mutlu Rüya, 0733-84 75 35 ,
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Mutlu Rüya, 0733-84 75 35

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.