Grundlärare till fritidshem/fritidspedagoger till Parkskolan

Om jobbet

VÅR VERKSAMHET OCH ARBETSBESKRIVNING

Vi behöver dig! Nyfiken, nytänkande arbetskamrat och medarbetare till vårt fritidshem.

Vår skola finns i bruksorten Skärblacka - ett perfekt läge, nära till skog, vatten och stad. Norrköping, Linköping och Finspång finns på pendelavstånd. Skolan ligger inbäddad i fin natur med oändliga möjligheter till lek och lärande.

På gångavstånd har vi is- och simhall som vi nyttjar regelbundet i verksamheten. Våra drygt 230 elever finns i förskoleklass och skola år 1-3. Vår vision är "Alla barns och elevers framgång" där ledorden är trygga barn och vuxna, föräldrasamverkan, positivt förhållningssätt och guldkant i vardagen.

Till vårterminen behöver vi dig, nyfiken, nytänkande pedagog som vill arbeta nära barn, elever, föräldrar och arbetskamrater.

Läs mer om hur det är att arbeta som pedagog i Norrköpings kommun, www.norrkoping.se/pedagogjobb

Din profil

Vi vill att du är högskoleutbildad med relevant utbildning för arbete i fritidshem och gärna behörig att undervisa i något av de praktiskt estetiska ämnena.

Blir du nyfiken?

Mer information och ansökan

Vi har tre tjänster som ska tillsättas till vårterminen med start den 9 januari eller enligt överenskommelse. Det är två tillsvidaretjänster och ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Vill du veta mer om tjänsterna, hör av dig till rektor Marie Gårlin 011-15 53 50 eller mobil 073-020 16 16.

Din ansökan vill vi ha senast den 19 december.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget