Fritidspedagoger/förskollärare till Klockaretorpsskolan

Om jobbet

Vår verksamhet

Klockaretorpsskolan ligger väldigt bra geografiskt. Närhet till grönområden, idrottsanläggningar och skog. En fantastisk skolgård erbjuder elever en möjlighet att röra på sig och gården används även vid schemalagda lektioner. Det tar ca 15 minuter med spårvagn att komma till Klockaretorpsskolan från Norrköpings centrum.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad och gillar utmaningar som ges dagligen på en grundsärskola och fritidshemsverksamhet. Ditt uppdrag kommer vara att arbeta med elever under skoldagen på grundsärskolan och på eftermiddagen grundskolans fritidshem. Eleverna behöver stöd i olika lärsituationer och där ska du se dig själv som en stor tillgång. En merit är att du tidigare har arbetat med elever med funktionsnedsättning. Du kommer till ett arbetslag där nya idéer tas emot med glädje. Vill du vara med att utveckla verksamheter så kommer Klockaretorpsskolan vara rätt plats för dig. I arbetslaget arbetar legitimerade lärare och förskollärare, specialpedagog, barnskötare och elevassistenter.

Din profil

Du ska ha fullföljt fritidspedagogutbildningen eller förskollärarutbildningen. Merit är att ha arbetat med elever med funktionsnedsättning.

Gillar du att ta initiativ och jobba tillsammans i arbetslag så är det en fördel.

Mer information och ansökan

Tjänsterna är två tillvidaretjänster på heltid. Tjänsterna ska tillsättas den 9 januari 2017.

För mer information så kan du kontakta rektor Conny Gyllander 011-15 31 18. Mail conny.gyllander@edu.norrkoping.se

Din ansökan vill vi ha senast den 7 november.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget