Fritidspedagog till Tamurinens skola

Om jobbet

Vår verksamhet

Tamburinens skola ligger i kanten av bostadsområdet Klockaretorpet, alldeles intill den vackra ekskogen som blir en naturlig del av vår lek- och lärmiljö. Skolan har cirka 330 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har tre avdelningar för fritidshem, två för elever i förskoleklass och årskurs 1, och en avdelning för eleverna i årskurs 2 och 3. På enheten finns cirka 55 medarbetare.

Våra elever representerar en mångfald av språk och erfarenheter. Gemensamt för alla är att de möts i vår verksamhet i början av en livslång kunskapsresa. Därför organiserar vi vår verksamhet så att samarbete och samverkan blir utgångspunkten i vårt möte med eleverna. I vår personalgrupp har vi en mångfald av kompetenser och erfarenhet. Vi arbetar utifrån en syn på varje barns inneboende förmågor och vår verksamhets uppdrag att skapa möjligheter för eleverna att utveckla kunskaper och självtillit. Det är det vi menar, med vår vision VÅRA ELEVER HAR VÄRLDENS CHANS!

Arbetsbeskrivning

I denna heltidstjänst har du full tjänstgöring på fritidshemmet och arbetar tillsammans med övriga fritidspedagoger med att planera och genomföra en trygg, meningsfull och stimulerande verksamhet för våra elever med utgångspunkt i deras behov i enligt med läroplanen. Du har under förmiddagar tid i klass och bidrar då med din kompetens i undervisningen för att skapa möjlighet till varierade arbetssätt, utomhus, inomhus, skapande och socialt.

Du bidrar också med möjligheten till flexibilitet kring elever med behov av anpassningar i undervisningen.

Skolan är organiserad i arbetslag där alla fritidspedagoger ingår, för bästa möjliga samverkan mellan skola och fritidshem kring barnets hela dag.

Din profil

Du är utbildad fritidspedagog. Erfarenhet från arbete i fritidshem är meriterande.

Du har en förmåga till självständigt arbete, såväl som samverkan med andra. Du har lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor och ser samarbete som en utgångspunkt för framgång.

Vi söker dig som finner glädje i att möta elever utifrån alla deras olikheter, personligheter och förmågor och som vill utmana dem att utvecklas tillsammans.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kan tillsättas från 1 december.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Helena Höglund, rektor, 011-15 31 21.

Din ansökan vill vi ha senast 9 november.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget