Fritidspedagog med idrottsinriktning till Skarphagsskolan

Om jobbet

Vår verksamhet

Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har också tre fritidshem. Skolan har nybyggda, ljusa lokaler och är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en utbildning av hög kvalitet och en bra start i livet.

Arbetsbeskrivning

På Skarphagsskolan kommer du att undervisa i idrott på lågstadiet under skoldagen och därefter undervisa i ett av våra fritidshem. Du kommer att ingå i arbetslaget för fritidspedagoger. Skolan är inne i en spännande process med fokus på formativ bedömning och att synliggöra elevernas lärande.

Din profil

Vi söker dig som är fritidspedagog eller grundlärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott. Du har ett genuint intresse för skolutveckling och vill ha en aktiv roll i det kollegiala lärandet för att höja kvalitéten i fritidshemsverksamheten och på skolan som helhet. Du är en trygg och stabil person med god förmåga att skapa goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % med tillträde i januari 2017.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du rektor Madeleine Brink, på telefon 072-581 27 80.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 oktober.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Fritidspedagog
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget