Fritidspedagog/grundlärare fritidshem/förskollärare till Uttersbergsskolan

Om jobbet

VÅR VERKSAMHET

På Uttersbergsskolan erbjuder vi arbete i åldershomogena samverkanslag fritidshem/skola. Vår miljö är nybyggd och nyrustad för att möta 2000-talets krav på fritidshem och skola. I vår nära omgivning har vi Kolmårdsnaturen där vi disponerar två skolskogar.

På skolan arbetar vi intensivt med att synliggöra barnens lärande, försöker utmana i undervisningen, öka barnets delaktighet och utveckla förmågan att ta ansvar.

Utomhuspedagogik är en annan hörnpelare i vår verksamhet. Ett aktivt arbete pågår också i att fördjupa vårt eget lärande i matematikens värld, liksom i barns språk- och läsutveckling.

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog har du huvudfokus mot fritidshemmets verksamhet. I uppdraget ingår också att samverka med övriga pedagoger i arbetslaget där dina personliga kompetenser används utifrån elevernas behov.

Din profil

Du har examen som fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshem. Du kan också vara legitimerad förskollärare. Du har ett gediget intresse för pedagogik och pedagogisk utveckling. Vi förväntar oss att du deltar aktivt i att driva vårt arbete med att synliggöra barnets lärande.

Vi ser också att du har en god förmåga att samverka med andra. Du tar ansvar och har blick för att se vilka insatser som behövs i stunden.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Thomas Olsson, rektor, 011 - 15 17 49.

Din ansökan vill vi ha senast den 16 december.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget