Förstelärare till Silverdansens skola

Om jobbet

Vår verksamhet

Silverdansens skola är belägen i Navestad, med närhet till skog, sjö och tillgång till bra lekområden. Silverdansen är en enhet med förskoleklass, åk 1-3, fritidshem, särskola och förberedelseklass.

På Silverdansen finns ett hörselspår och alla medarbetare får utbildning i tecken som stöd. Vi har ett fantastiskt klimat, god stämning och en utvecklande lärmiljö. Skolan är väl anpassad till modern teknik med interaktiva tavlor i alla klassrum, tillgång till ipads och bärbara datorer.

Det finns ett välutvecklat elevstöd med tillgång till specialkompetens. Vår vision är att framtiden tillhör barnen och på Silverdansen lägger vi stor vikt på att utveckla barnets kunskaper och förmågor i alla våra verksamheter.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som undervisande lärare med ett försteläraruppdrag. Detta uppdrag innebär att du tar ett stort övergripande ansvar för det pedagogiska arbetet på enheten tillsammans med rektor.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare med flerårig erfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov och tecken som stöd.

Du har god samarbetsförmåga, är positiv, kreativ och har höga förväntningar på dig själv och verksamheten. Du gillar att driva pedagogiska frågor som är baserade på relevant forskning. Du brinner för skolutveckling och kunskap.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 november.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du rektor Pernilla Dahlgren på tel. 0725-98 66 08.

Din ansökan vill vi ha senast 26 oktober.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget