Försäkringsrådgivare till vårt kontor – är du den vi söker?

Om jobbet

Är du den som oftast tar initiativ och styr upp saker i kompisgänget? Tycker du om att leta lösningar och vrida och vända på andras problem? Är du den som oftast vinner när du spelar poker? Känner du igen dig? Då är vi intresserade av dig! Vi tror nämligen att du har en personlighet som skulle göra dig till en riktigt duktig försäkringsrådgivare och just nu söker vi medarbetare till vårt kontor i Norrköping.

Information om tjänsten
Att jobba som försäkringsrådgivare hos oss liknar inget annat jobb inom försäljning. Hos oss arbetar framtidens försäkringsrådgivare med att under stor frihet ansvara för kundens trygghet i vardagen. Du kontaktar både befintliga och nya potentiella kunder och säljer in våra tjänster. En försäkring kan vara avgörande för om kunden ska kunna bo kvar i sin villa efter ett dödsfall eller att kunder får rätt ersättning vid en allvarlig skada - din rådgivning gör skillnad! Tack vare dig kan kunderna sova gott på natten och du känner en stolthet över ditt jobb.

Är du en person som bryr dig om kunden, vill utvecklas som säljare och är modig så är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss.

Arbetsuppgifter
Som försäkringsrådgivare kommer du ägna största delen av din tid åt att:
  • Ringa och boka in kunder för en rådgivning
  • Genomföra bokade telefonrådgivningar där du erbjuder en individuell försäkringslösning efter kundens behov
  • Ansvarar för din egen utveckling
Vi erbjuder dig
En arbetsplats mitt i city med närhet till allt. Du startar med fyra veckors gedigen utbildning ledd av kontorets egna utbildare Magnus. Därefter tar dina coacher Erik, Erica och Christian vid för stöttning och daglig utveckling när det blir dags att börja rådge och rekommendera dina kunder If:s trygga försäkringslösningar.

Om oss
Vi på Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har ett framgångsrikt samarbete med If Skadeförsäkring, nordens största försäkringsbolag. I över 15 år har vi tillsammans med If utvecklat en professionell säljorganisation och vi driver idag fyra kontor med ca 200 anställda. Våra rådgivare är specialiserade på att förmedla och sälja marknadens bästa försäkringslösningar för privatpersoner. Vi är stolta över att vara en attraktiv arbetsgivare för våra försäkringsrådgivare.

Övrig information
  • Tjänsten startar 6 februari 2017
  • Arbetstider: måndag - torsdag 11:00-19:00, samt fredag 10:00-14:00.
  • Provision med garantilön
  • Friskvårdsbidrag 1500 kr/år
Kontakta oss
Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Magnus Franzén i Norrköping på telefon 076-645 94 81 eller mail magnus@gradenmattsson.se.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta

Ring Magnus Franzén, 0766459481

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

"Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har sedan hösten 2000 ett väletablerat samarbete med If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi skapat Sveriges vassaste säljorganisation. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra konceptet.

Med vår spetskompetens inom bemanning, personalfrågor och försäljning tillsammans med Ifs starka varumärke och väl komponerade produktportfölj har vi skapat ett starkt koncept. Samarbetet ger ett av branschens bästa Anställningserbjudanden. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsklimat, hög personalservice och stora förtjänstmöjligheter.
Med personalens trivsel och utveckling i fokus lägger vi grunden för att skapa duktiga förmedlare där samtalet, dialogen står i centrum.
Idag arbetar vi tillsammans med If på fyra orter i landet: Göteborg, Norrköping, Halmstad och Gävle."