FMV söker operatör till Kvarn

Om jobbet

Är du tekniskt kunnig och har intresse för försvarsmakten och dess materiel? Är du prestationsorienterad samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att bli en del av Markverkstad Öst som är en sektion inom FSV Markverkstad med cirka 60 medarbetare, som bedriver underhållsproduktion i Linköping, Kvarn och Eksjö.

Ditt arbete som operatör
Som operatör arbetar du med att stödja Försvarsmakten avseende driften av stridsträningsanläggningen (STA). I rollen ingår ansvaret att genomföra daglig samt särskild tillsyn av anläggningens olika system. Vid övningsförberedelser ingår det att iordningställa anläggningen avseende måldukning, tekniska system samt funktionskontroll av instrumentering. Du stödjer övningsledaren, på övningsplats och i övningsledningscentralen, med övervakning och att ta fram underlag för utvärdering.

Du är behjälplig med planering och genomförande av daglig verksamhet såsom utbildning, förevisningar, demonstrationer, underhållsarbete Du ansvarar för att genomföra återställning av instrumenteringen samt av stridsträningsanläggningen samt bistår systemteknikern med att skapa driftstödsunderlag för anläggningen och kunna beställa större reparationer.

Arbetet sker såväl inomhus och utomhus året runt fördelat på dygnet.

Våra förväntningar på dig
Du har lägst fullgjord och avslutad två- eller treårigt gymnasium med inriktning teknik/IT eller motsvarande, samt kunskap rörande nätverkskommunikation och radiokommunikation. Du har några års arbetslivserfarenhet ifrån arbete i tekniska miljöer. Har du arbetat i simulatormiljö är det meriterande. Du har pedagogisk förmåga och trivs med att utbilda andra.

Vidare har du kunskap och erfarenhet i fotografering/video/bildbehandling, (Powerpoint) och andra IT-system. Har du genomfört värnplikt/GMU så är det meriterande.

Övriga krav
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska.
  • Körkort klass B.
  • Skyldighet att kunna tjänstgöra på annan ort.
  • Delta vid verksamheter på STA MOUT som innebär övningar över 11 dagar i följd.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som operatör är du noggrann, strukturerad, gör korrekta avvägningar och prioriteringar samt visar omdöme under tidspress. Vi söker dig som är lojal och som arbetar bra självständigt likväl som i grupp.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Bengt Blom - SACO, Johan Cortelius - OFR-S, Magnus Hemberg- OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel). Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning med placering Borensberg.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen ber vi dig kontakta David Fagerhov på telefon 0768-988894 alt 08-782 40 00 (FMV Växel).

Sista ansökningsdag är 2016-11-06

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Motala
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se