FMV söker fordonsmekaniker till Malmen

Om jobbet

Är du utbildad inom fordonsteknik? Har du även erfarenhet som fordonsmekaniker och är allmänt teknikintresserad? Då kan du vara den vi söker till Linköping!

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här på FMV får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Som fordonsmekaniker tillhör du Markverkstad Öst (Mv Öst). Vi är en enhet med c:a 60 medarbetare och bedriver verksamhet i Eksjö, Kvarn och Linköping

Ditt arbete som fordonsmekaniker
Som fordonsmekaniker arbetar du med felsökning, reparation och underhåll av olika typer av fordon och dess system som används inom Försvarsmakten, t ex patrullfordon, bandvagnar, tunga hjulfordon, terränghjulingar men även olika förekommande arbeten på försvarsmaktens materiel och materielsystem. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning med inriktning fordonsteknik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker eller mekaniker inom liknande område. Vi ser gärna att du har Försvarsmaktens mekanikerutbildning med inriktning mot något fordonssystem alternativt systemteknikerutbildning. Har du erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten är detta en fördel. Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att Du inte är allergisk mot härdplaster. Körkort B är ett krav.

Önskvärt om du har:
  • Högre körkortsbehörighet
  • Erfarenhet av underhåll på tunga fordon
  • AC kylutbildning med behörighet
  • Truckkort
  • Kännedom om Försvarsmakten
  • Datorvana med kunskaper i MS-officepaketet främst word och excel
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, självgående med en god samarbetsförmåga, vidare är du lojal och har mod att agera efter din egen övertygelse . Vi söker dig som visar på ett gott omdöme och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Magnus Andersson - OFR-S, Bengt Blom- SACO, Magnus Hemberg- OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta David Fagerhov, 08-782 40 00.

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag är 2016-10-23

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se