FMV söker fordonsmekaniker till Kvarn

Om jobbet

Har du några års erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker med inriktning tunga fordon? Är du mekaniker i grunden? Då kan du vara den mekaniker som vi söker till Kvarn

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som fordonsmekaniker
Som fordonsmekaniker arbetar du brett med olika typer av fordon som används inom Försvarsmakten såsom patrullfordon, bandvagnar, tunga hjulfordon, entreprenadmaskiner och i viss mån annan militärspecifik materiel. Du ansvarar även för både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering där det behövs.

FSV Markverkstad är indelad i 8 st Markverkstäder (Mv) och har verksamhet på 22 verksamhetsorter, totalt ca 660 medarbetare. Mv Öst är en regional sektion inom MarkV med cirka 60 medarbetare. Vi bedriver underhållsproduktion i Kvarn, Eksjö och Linköping.

Våra förväntningar på dig
Du har två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Önskvärt om du har teknisk utbildning på något av försvarsmaktens fordonssystem. Vi söker dig som har körkort lägst klass B, gärna högre alternativit truckkort samt god datavana. Som fordonsmekaniker har du dokumenterad erfarenhet av underhåll på tunga fordon.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Övriga krav
  • Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att Du inte är allergisk mot härdplaster.
  • Skiftgång kan tillämpas.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal såväl som i skrift.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Johan Cortelius- OFR-S, Bengt Blom- SACO, Magnus Hemberg- OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lars-Magnus Karlsson, telefon: 072-3584579.

Sista ansökningsdag är 2016-11-08.


Varmt välkommen med din ansökan!


FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Motala
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se