First line support till MunerisIT

Academic Work · Data & IT · 21 jan

Om jobbet

Är du en engagerad IT-intresserad person som brinner för service? Har du lätt för att hantera olika typer av människor och alltid tänker lösningsorienterat? Då är denna tjänst rätt för dig. MunerisIT söker nu en supportmedarbetare som är självgående, framåt och har stor datavana. Känner du igen dig? Urvalet sker löpande så passa på att söka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för MunerisIT's räkning en medarbetare till deras first line support. Här kommer du få arbeta med att ta emot supportärenden från slutanvändaren, både enkla och mer avancerade problem, och avlösa dessa på lämpligast sätt. Hos MunerisIT finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person med den rätta viljan. MunerisIT är en uppstickare inom branschen och är helt leverantör- och operatörsoberoende. Detta för att alltid kunna leverera en produkt som helt och hållet utgår utifrån kundens faktiska behov!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MunerisIT's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos MunerisIT.

Arbetsuppgifter

På MunerisIT har vi en strävan att alltid vara en strategisk partner till våra kunder. Som first line support kommer du arbeta med att ta emot inkommande samtal och mejl om olika typer av ärenden från kunder.

För bolagets små och medelstora kunder agerar man ofta som kundens egen IT-avdelning. Det kan vara allt från problem med inloggning till betydligt mer komplexa problem. En stor del av frågorna du kommer stöta på kommer vara relaterade till Microsoft Office 365 och Windows server.

Tjänsten passar dig som vill jobba i ett ungt företag i framkant som präglas av medarbetare med stort engagemang, energi och vilja.

Vi söker dig som
  • har mycket goda kunskaper inom Microsoft Office 365 och Windows-server
  • har kunskaper om server- och klientplattformar
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Vidare ser vi att du besitter ett stort intresse för IT-support och troligtvis är du det självklara valet när dina bekanta är behov av IT-support. Vi ser det även som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet för support- eller servicerelaterade yrken.

Som person är du kommunikativ och får den du talar med att känna sig hörd och du kan hantera alla typer av människor. Du är också problemlösande och analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar. Du är en självgående person som tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare så att de leder i målets riktning. Du är också noggrann och uppmärksam på detaljer i arbetet utan att bli ineffektiv.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 8-17
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Linköping
  • Kontaktuppgifter: Rickard Jonsson, lin01@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

MunerisIT är ett företag som levererar IT-tjänster och produkter anpassade efter kunden behov. MunerisIT startades med målsättning att alltid leverera högsta kvalitet till kunden. Bred kompetens, stort engagemang och ständigt fokus på kundens behov är deras motton. MunerisITs tjänster och erbjudanden levererar hög och god tillgänglighet. MunerisIT´s hjärta är servicedesken med sina tekniker och konsulter.

När Muneris IT startade fanns en insikt om att det är kvaliteten av leveransen och kunskapen och tillgängligheten av service som var och är det viktigaste för deras kunder. Därför har 1st, 2nd och 3rd-line support i sin egen organisation.

MunerisITs ledord är engagemang, enkelhet, trygghet och affärsmässighet. Läs gärna mer på www.munerisit.se.