Extrajobb som orderadministratör på Telia

Om jobbet

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats i förändring mot att bli New Generation Telco? Trivs du i en administrativ roll och har god datorvana? I så fall har du chansen att få ett flexibelt extrajobb inom orderadministration på Telia med bra erfarenheter för framtiden! Läs mer och sök tjänsten idag då start är omgående.

Information om uppdraget

Jag skulle säga att det bästa är att man kommer få förmånen att få jobba i ett fantastiskt team av kollegor som alltid är villiga att hjälpa till och stötta varandra. Dessutom är Telia en stor och spännande arbetsplats i förändring mot att bli New Generation Telco.

Så här beskriver Adam, som idag jobbar som orderadministratör, kring varför man ska börja jobba på Telia. Nu söker vi på Academic Work för Telias räkning fler kollegor till Adam! Vi söker två studenter som vill jobba extra som orderadministratörer i Norrköping.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du arbeta med att hjälpa Telias företagskunder med leverans- och orderärenden. Du kommer att administrera nybeställningar, flyttar och annulleringar inom telefoni, bredband och paketering. Allt arbete sköts via Telias interna system där du och dina kollegor betar av ärenden i en kö. Du kommer att ha viss telefonkontakt, framförallt med kollegor internt men även med kunder.

Du kommer att arbeta i ett team som präglas av framåtanda, högt tempo och engagemang, med ett starkt fokus på kunderna, service, och på kvalitet. Det är ett härligt gäng med många gemensamma aktiviteter vilket ger en bra stämning på kontoret.

Telia arbetar kontinuerligt med ett coachande, närvarande ledarskap där du får feedback på ditt dagliga arbete. Du får en bra utbildning när du börjar och därefter kommer du att kontinuerligt fortsätta att utbildas inom fler kompetensområden.

Tjänsten passar dig som är student och vill få möjligheten att få meriterande erfarenhet för framtiden. Här får du chansen att komma in på Telia som bolag och skapa kontaktnät för framtiden!

Vi söker dig som
 • Är student på en eftergymnasialutbildning och har minst 2 år kvar på dina studier
 • Har ett flexibelt schema i skolan och kan jobba ca 2 pass i veckan, till en början kommer det att bli mer intensivt under en upplärningsperiod varpå flexibilitet är viktigt
 • Har möjlighet att arbeta under jul, sommar och andra ledigheter
 • Har en god datorvana och kunskaper i Officepaketet då det är mycket mail och dokumentation
 • Har god svenska i tal och skrift då du har mycket daglig kontakt både internt med kollegor och externt med företagets kunder
Det är meriterande om du....
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration eller orderhandläggning
 • Tidigare arbetat med kundkontakter och har telefonvana
 • Har tidigare erfarenhet inom telecom branschen
Som person är du noggrann och mån om att utföra dina arbetsuppgifter med bra kvalité. Du har en stor ansvarskänsla och håller dig uppdaterad på jobbet kring nya regler och bestämmelser. Då det ofta ligger många ärenden i kö är det viktigt att du är stresstålig och trivs med att samarbeta med dina kollegor för att ge bästa servicen till företagets kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Ca 8h/vecka där arbetstiden kommer bestämmas efter ditt schema.
 • Placering: Centrala Norrköping.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Deltid
Extrajobb
Yrkesområde
Administration
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra 21 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt året runt. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.

Läs mer på www.teliacompany.com