Extrajobb inom kundtjänst

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba extra hod vår kund inom kundtjänst! Företaget jobbar med godshantering och är beläget i Norrköping. Du kommer att arbeta med telefonen som redskap och ringa ut till kunder för att boka in leveranser av gods som skall levereras och ta emot samtal från företagets kunder.

Hos vår kund får du ett spännande extrajobb med tempo och kundkontakt.

Krav är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på mint 50%.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar kundservice och drivs av att ge kunden bästa möjliga service. Vi önskar att du har goda datorkunskaper och att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Meriterane är om du har goda kunskaper i engelska. Som person är du positiv, driven och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vidare är det en fördel om du har B-körkort då arbetsplatsen är förlagd ute på Händelö med begränsade bussförbindelser.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.