Erfaren tekniker inom IT/Telekom

Om jobbet

Vi söker nu en erfaren tekniker inom IT/telekom till vår verksamhet i Linköpingsregionen. I tjänsten ingår att ta certifikat inom relevant teknik. Internt finns möjligheter att växa med bolaget då vi har en mängd uppdrag med spännande befattningar.

Vår ambition är att vara det tekniska stödet för våra kunders verksamheter.
Du kommer både att arbeta i team med projektledare och självständigt. Du är en problemlösare som är van vid att arbeta dig fram till lösningar på inkommande ärenden. Du har även en ambition av att hela tiden lära dig nya saker. Arbetet ställer krav på att du utöver teknisk kompetens även har ett stort fokus på service och kundbemötande, för att snabbt kunna sätta dig in i användarnas problem. Vidare har du en god pedagogisk förmåga som gör att du kan hjälpa och guida personer på olika kunskapsnivåer.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Teknisk support av fasta telefonitjänster och andra växelanslutningar och utrustning
  • Teknisk support kring kassasystem
  • Kontakt med underleverantörer och intern första linjes support
  • Projektmöten med leverantör
  • Viss övervakning av utrustning
Din profil
  • Några års erfarenhet som tekniker inom IT/Telekom.
  • Jobbat några år med drift, installation och support av växeltjänster.
  • God erfarenhet av SIP och växeltjänster är meriterande.
  • Erfarenhet av kassasystem och dess kringutrustning
Eftergymnasial utbildning/certifiering inom Telekommunikation är meriterande.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har flera års erfarenhet. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Örebro och Karlstad. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, SIP, telekom, telecom, IT-konsult, konsult, Consultant, data, IT-technician, Linköping.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?