Erfaren front-end utvecklare till infor i linköping

Academic Work · Data & IT · 31 jan

Om jobbet

Är du en erfaren mjukvaruutvecklare med fokus på webb och back-end funktion? Just nu söker Infor erfarna utvecklare som komplement till ett av deras team i Linköping. Ta chansen att bli en av Infors framtida stjärnor!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Infors räkning ett flertal utvecklare. På Infor finns stora och intressanta utmaningar för dig som vill ta nästa steg som utvecklare. Du kommer arbeta med ett affärsystem skapat för att vara snabbt, användarvänligt och flexibelt. Detta ställer krav på dig som utvecklare att kunna ta nästa steg inom avancerad webbutveckling och serverprogrammering. Tjänsten innebär arbete i en agil utvecklingsmiljö enligt SCRUM.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Infor.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ett stort fokus på design och arbete med bland annat HTML5, CSS3 och JavaScript. Som utvecklare hos Infor får du testa på att arbeta med både mobila och stationära produkter och du kommer få vara en del av utvecklingen av nästa generations molnbaserade affärssystemslösningar! Tjänsten innebär ett tätt teamarbete med kollegor som pratar både svenska och engelska samt arbete i en agil utvecklingsmiljö enligt SCRUM.

I övrigt kommer du komma i kontakt med språk/tekniker så som Java, React, HTML5, JavaScript, JQuery, CSS3, Backbone, Marionette, Responsive Design, Web Services och REST.

Vi söker dig som

Har en för tjänsten relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Du har erfarenhet och goda kunskaper inom avancerad webbutveckling men och ett genuint intresse för en snygg design och användbarhet. Då Infor är ett internationellt företag har du goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift, för att kunna kommunicera med kollegor och kunder.

Som person är du också någon som tar ansvar och är självgående. Du älskar att lösa problem och din ambitionsnivå är hög!

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

KONTAKT: Malin Parkkila Wigh

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Infor är världens tredje största tillverkare av affärssystem och har över 70 000 kunder i 194 länder. Infor erbjuder branschspecifika lösningar och affärsapplikationer skapade för att vara snabba, användarvänliga och flexibla. Infors uppdrag är att skapa snygga sociala system som sticker ut och förändrar branschen. Just nu söker de nya medarbetare för utveckling av applikationen Infor e-Commerce för den molnbaserade plattformen Rhythm. Mer information om plattformen Rhythm klicka här. För mer information om vad Infor arbetar med just nu klicka dig vidare till deras hemsida och läs mer!