Lernia söker erfaren CNC-operatör till ett företag

Om jobbet

Formell kompetens

Erfarenhet som CNC- operatör eller motsvarande
God Svenska
System och datorvana
Körkort B

En merit är även om du har verkstadstekniskbakgrund samt innehar Truckkort A+B

Din bakgrund

För att kunna utföra arbetetsuppgifterna som ingår ser vi gärna att du har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom CNC och tillverkande industri. Du kan läsa ritningar och programmera i CAD/CAM-program men har även stor erfarenhet av manuell svarvning, svetsning och fräsning. Vi ser gärna att du arbetat med olika typer av maskiner och hanterar dessa bra. Har jobbat med maskin: Mazak VTC-300.

Personliga egenskaper

Du är en drivande problemlösare med stort kvalitetstänkande och hög initiativförmåga. Du är självgående men samtidigt en lagspelare med mycket god förmåga att kommunicera. Du är lyhörd och har ett strukturerat arbetssätt. Det är också viktigt att du har en prestigelös inställning. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Norrköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.