Entreprenadekaniker till Lantmännen Maskin i Eskilstuna

Om jobbet

arbetsuppgifterna
ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på Volvos entreprenadmaskiner. Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Resor och arbete i fält ingår i arbetet.

Det är viktigt
att du har kunskap om el, kan läsa elscheman och har erfarenhet av hydraulik. Du förstår engelska manualer, har datorvana och körkort, lägst klass B.

Vi vill
att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig.

För mer information
, kontakta

Magnus Nilsson, Verkstadschef, tfn 010-556 3413

Johan Kullander, Regionchef, tfn 010-556 1679

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 23 oktober.
Jobbfakta
Ort
Mjölby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Montör
Reparatörer
Mekanik
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.


Hitta hit

Visa var