Enhetschefer till verksamhet för personer med funktionsnedsättning, Vård- och omsorgskontoret

Om jobbet

Vår verksamhet

Vård- och omsorgskontoret med över 3 000 anställda ansvarar för vård- och omsorgsverksamheten i Norrköpings kommun. Kontoret är organiserat i tre verksamhetsområden, verksamhet för personer med funktionsnedsättning, särskilt boende samt ordinärt boende, som leds av verksamhetschefer med underställda områdeschefer. Varje verksamhetsområde har två-tre områdeschefer.

Vidare finns en planerings- och beredningsenhet, myndighetsutövning samt PUFF-enhet (praktik, utveckling, forskning och framtid) och en ekonomienhet.

Verksamheten för personer med funktionsnedsättning är uppdelad i tre spår som leds av varsin områdeschef. Verksamheten består av gruppbostäder, servicebostäder, korttidsboende för barn och vuxna, boendestöd, daglig verksamhet samt personlig assistans.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef har du ett helhetsansvar för verksamhetsutveckling, du har arbetsmiljö- och budgetansvar. Du ansvarar för att leda, genomföra och följa upp verksamheten samt driva utveckling och förbättringsarbete utifrån politiska uppdrag och mål. Du planerar, leder och verkställer verksamhetsområdets uppdrag i samverkan med övriga medarbetare.

Som enhetschef i Norrköpings kommun kommer du gå en chefsintroduktion och framöver även erbjudas att delta i kommunens ledarutvecklingsprogram.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3-årig högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms som relevant för uppdraget och gärna dokumenterad ledarskapserfarenhet.

Som person är du trygg, stabil, har god självinsikt och du har lätt för att samarbeta tillsammans med andra människor. Kvalitet är viktigt för dig och du arbetar mot mål samt fokuserar på resultat.

Du har förmåga att engagera, inspirera och göra dina medarbetare delaktiga.

Som enhetschef hos oss är du en förebild för andra och du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Du handlar i enighet med fattade beslut, ekonomiska förutsättningar, verksamhetsplaner, mål, policys och riktlinjer.

Mer information och ansökan

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid.

Vill du veta mer kontaktar du områdeschef Ida Björkman, 011-15 22 15, ida.bjorkman@norrkoping.se eller områdeschef Åsa Centerstrand, 011-15 29 65, asa.centerstrand@norrkoping.se.

Din ansökan vill vi ha senast 31 oktober.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget