EMBEDDED-UTVECKLARE MED C++-KOMPETENS

Om jobbet

Personality / Commitment

Alten Linköping fortsätter att växa! Nu söker vi C++-utvecklare till flera av våra kunder med fokus på inbyggda system.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Job / Skills

Vi söker nu dig som vill jobba med utveckling av inbyggd mjukvara till våra kunders system och produkter. Du trivs med att arbeta i grupp och ser tekniska svårigheter som en rolig utmaning snarare än som ett hinder. Vidare har du ett stort intresse för programmering och vill utveckla och bredda dina kunskaper inom området. Du arbetar på ett lösningsorienterat sätt och har god kommunikativ förmåga.

Vi söker dig som:
  • Är högskole- eller civilingenjör inom relevant område, exempelvis datateknik eller teknisk fysik
  • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling i C++
  • Har erfarenhet av inbyggda system och Linux
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Sandra Bolin på 0709-715 813 eller sandra.bolin@alten.se. Sista ansökningsdag är 4 november. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Urval kan komma att ske löpande under processen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Information

Ansökningstiden : 04/11/2016
Kontakt : Sandra Bolin
Region : Sweden - Östergötland - Linköping
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget