Elektronikmontörer sökes till Saab i Linköping

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller erfarenhet inom elektronik. Vi ser också att du är händig och har ett stort teknikintresse. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lödning.

Din profil

Vi vill att du som söker har följande kvalifikationer:
  • Fullföljd gymnasieutbildning, gärna inriktning teknik eller elektronik.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område är meriterande
  • God datavana
  • Kunskap i Lödning
  • Allmänt god teknisk förståelse
Du beskriver dig själv som en noggrann och kvalitetsmedveten person. Är du en lagspelare som har förmåga att ta egna initiativ samt arbeta självständigt om det skulle krävas, då kommer du passa bra in i denna roll. Arbetet i sig är ingen tung fysisk ansträngning utan här söker vi dig som tycker om finmontering.

Ansökningsförfarande

Är du den vi söker?
Urval till denna tjänst sker löpande så tveka inte med din ansökan utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida www.industrikompetens,se. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du skulle passa till denna tjänst. Vid eventuella frågor king tjänsten var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: 013-32 94 11.

Lycka till med din ansökan!

Om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jessica Jacobsson, 013-329411

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Till vårt ägarföretag Saab söker vi nu nya medarbetare med start efter årsskiftet.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Elektronikmontör? Är du händig och har ett brinnande intresse för teknik? Då kan det vara just dig vi letar efter!

Det finns goda möjligheter att uppdraget övergår till anställning hos kundföretaget.