Om jobbet

Elektriker till ISS Teknik & Energi

Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu en Elektriker. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

Rollen som Elektriker hos ISS
Som elektriker ansvarar du för förebyggande tillsyn, skötsel, service och felavhjälpande underhåll av byggnad och fastighetens tekniska system. Exempel på arbetsuppgifter inom el är att du:
  • Ansvarar för och utföra elektriska nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten.
  • Ansvarar för och utföra elektriska felsökningar och reparationer.
  • Säkerställa att vi lever upp till gällande myndighetskrav för elektriska anläggningar, elektriska anordningar och vid elektriska arbeten.
  • Rondering och testkörning av kraftförsörjning.
  • Samordning och kontroll av elektriska arbeten som utförs av egen personal, underleverantörer eller sidoleverantörer
  • Offert arbeten för förbättringar/planerat underhåll.
  • Styr- och reglerteknik.
Du har daglig kommunikation med hyresgästen, kunder, medarbetare och leverantörer. Du kommer vara del av en organisation med bl.a. drifttekniker, snickare och energitekniker som är dedikerade mot kunden.

Din bakgrund
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande uppgifter, både inom el men även inom fastighetsteknik. Du har behörighet utfärdat av Elsäkerhetsverket för elinstallationsarbeten i elektrisk lågspänningsanläggning samt dokumenterad utbildning i tillräcklig omfattning enligt Elsäkerhetsverkets starkströmsföreskrifter.

Du har även erfarenhet av drift av reservkraftanläggning och vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare samt är Bas P/U- utbildad.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten.

Tjänsten är placerad i Linköping. Resor ingår i tjänsten och B-körkort är ett krav. Jour och beredskap kan ingå. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta gärna rekryterande chef Richard Esseteg på 0734-36 04 23 eller richard.esseteg@se.issworld.com
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com