Ekströms Trä söker aktiv säljare

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Som säljare handlägger du förfrågningar och offerter, tar emot order och arbetar aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplaner och problemlösning. Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad och orädd och som har förmågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder. Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning i vår bransch, goda produktkunskaper om byggmaterial och ett brinnande intresse för försäljning.

Vi erbjuder
Ett intressant och utmanande arbeta i ett väl etablerat bygghandelsföretag där du blir en viktig del i vårt framgångsrika lag.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, heltid

Lön
Fast lön


Ansökan

Rekrytering sker fortlöpande varför vi vill ha din ansökan snarast. Skicka din ansökan till, rikard.hakansson@ekstroms-travaru.se eller via post till nedan
adress. Märk ansökan säljare.

Kontaktperson
Rikard Håkansson,
Platschef 0709-225592

Arbetsgivare
Ekströms Trä
Box 204
601 04 Norrköping

Besöksadress
Saltängsgatan 63
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Rikard Håkansson, 0709-225592

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Ekströms Trä säljer och levererar byggmaterial till yrkesfolk från en centralt belägen anläggning i Norrköping. Vår ambition är att vara Norrköpings bästa brädgård för yrkesfolk. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har tio anläggningar och levererar trävaror och byggmaterial samt betongkomplementsprodukter till yrkeskunder i Uppsala, Sigtuna, Stockholm, Södertälje, Nyköping, Norrköping, och Linköping. Koncernen har 250 anställda och omsatte 2015 1 150 miljoner kronor.