Ekonomiassistent till byggbolag

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 28 dec

Om jobbet

Är du en driven ekonomiassistent med administrativa egenskaper som vill ha ett varierande arbete? Vill du använda dina kunskaper inom ekonomi och samtidigt arbeta självständigt och målinriktat? Då kan detta vara ett jobb för dig! Vi på Adecco söker en ekonomiassistent på 50 % till en av våra kunder.

Hur ser din arbetsdag ut?

I din roll som ekonomiassistent kommer du att sköta löner, leverantörsfakturor och administration kring fakturaflödet, bokföring samt hantering av telefon och mail. Du kommer även att vara behjälplig vid övrig administration som kan komma att behöva göras. Du sitter i ett öppet kontorslandskap och har ett nära samarbete med den ekonomiansvarige för avdelningen. Du har samtidigt nära kontakt med resten av avdelningen som består av 15 tjänstemän.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd via Adecco och uthyrd till vår kund. Det är en löpande deltidstjänst på 50 %. Arbetet är under deltiden förlagt till måndag till fredag kl 7-12. Vi söker därför dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och kan kombinera ditt jobb eller dina studier med ett arbete på 50 %.

Vem trivs här?
Om du är en social person som har lätt för att samarbeta och tycker det är viktigt med bra stämning på jobbet kommer du att trivas bra här. Är du dessutom flexibel i ditt arbetssätt och gillar att jobba med siffror kommer du lätt in i arbetsuppgifterna. Som person uppskattar du frihet under ansvar, har lite skinn på näsan och tar för dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har god ekonomisk förståelse. Meriterande är om du har utbildning inom 3L.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Deltidstjänsten på 50 % pågår löpande och planeras startas omgående.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Om du redan har en profil hos oss loggar du in nedan med mailadress och lösenord. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta konsultchef Johanna Bradley på johanna.bradley@adecco.se. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.