Ekonom till ekonomisupport på Swedavia

Academic Work · Ekonomi · 14 jan

Om jobbet

Har du en bakgrund inom ekonomi och vill arbeta inom reskontra? Trivs du med att jobba i team och söker en fartfylld arbetsplats med högt i tak så är jobbet på Swedavias ekonomiavdelning för dig! Läs mer och sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedavias räkning en ekonom till ekonomisupporten i Norrköping. Ekonomisupporten ansvarar för koncernens ekonomiadministration med bland annat reskontror, fakturering och redovisning. Enheten reskontra hanterar avtalshantering, leverantörsreskontra, kundreskontra, kredithantering samt diversefakturering. För närvarande arbetar 10 personer inom gruppen som du blir en del av.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedavias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedavia.

Arbetsuppgifter

Som ekonom på reskontra kommer du att arbeta med löpande kundfakturering, inbetalningar, påminnelser, räntefakturering, kontoavstämning och registervård. Arbetet innebär att du dagligen kommer ha många kontakter med våra externa kunder samt kollegor inom Swedavia.

Tjänsten passar dig som har en bakgrund inom ekonomi och som gillar arbetsuppgifter av administrativ och problemlösande natur. För att trivas på arbetsplatsen är du socilat lagd och initiativtagande, du hjälper gärna en kollega när det behövs.

Vi söker dig som
  • Har en utbildning inom ekonomi
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, det är meriterande om du arbetat med liknande uppgifter tidigare
  • Har tidigare erfarenhet av något ekonomisystem, det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken används i arbetet
Som person är du strukturerad, noggrann och har ett analytiskt förhållningssätt till ditt arbete. Vi tror att du som person är en positiv och serviceinriktad lagspelare.

Övrig information
  • Start: Januari.
  • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning.
  • Placering: Norrköping.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Swedavia äger, driver och utvecklar ett nätverk av tio svenska flygplatser. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.

På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.